vineri, 21 septembrie 2007

Moartea pisicii

De cateva zile televiziunile au innebunit cu stirea asta :
IMAGINI ŞOCANTE: Pisică omorâtă în scara blocului de câţiva tineri

Am ascultat-o de cateva ori pe diferite canale de stiri si m-am enervat la culme. Cata ipocrizie poti vedea la cei care se declara oripilati de moartea pisicii !

Ce diferenta este intre pisica asta si un sobolan pe care il zdrobesc copii cu pietre in spatele blocului la ghena de gunoi ? Acolo, parintii stau la balcon si se uita ingrijorati ca nu cumva "dihania" sa le muste copii. In nici un caz ca acea fiinta este omorata cu "bestialitate". Mergem mai jos pe lantul trofic : ce diferenta e intre matza asta si un tantar zdrobit cu podul palmei de un perete ? Eu zic ca decat de marime si de perceptie. La tantar nu ii auzi "strigatele" de durere.

IPOCRIZIA vad ca a devenit sport national. Barbati in toata firea s-au transformat peste noapte in mironosite ne f****. Femeile frustrate sunt azi protectoarele animalelor. Brijite bardoaie de ocazie se gasesc la orice colt de strada. Oameni care sa recunoasca deschis adevaratele probleme... nu prea.


Copii sunt mai sadici din fire. Cu timpul, rationalul preia controlul si gesturi de genul acesta se vor rari. Mai tarziu, o sa le para rau pentru ce au facut, si probabil ca, parinti fiind la randul lor, o sa isi certe copii cand acestia vor face acelasi lucru.
Vreti sa va amintesc poezii de genul "Gandacelul" ? Probabil ca ei nu au citit-o. Asta e tot.

Baietii aia trebuiau urecheati putin, chiar daca trecusera nitzel de varsata urecherii. Asa trebuia sa se termine povestea. Insa aici intervine PRESA !!!
Scandal, brijite bardoaie frigide apar pe toate posturile, cereri de scoatere in afara legii, amenzi de zeci de milioane pentru copii aia. Copii aia au nevoie de un parinte care sa ii sfatuiasca, sau in lipsa lor de un psiholog, nu de amenzi.

Din pacate, concluziile care s-au tras au fost exact pe dos.

Un comentariu:

Stefan Manea (fanel) spunea...

teriblism de 2 lei jumate...bataia e rupta din rai:))=))..asta le trebuie.